dilluns, 25 d’abril del 2011

Setmana de pasió!!!

Desprès de sortir el dimarts, toca pujar al camping amb els nens. Sort que el divendres puja la doma...

Total que dissabte , després de les pluges de divendres dia i nit, surto camí del Puig de Cornador (uns 80km). En molts trams el fang és enganxós, la cadena està plena, plena de fang, i per tres vegades he de parar i rentar la bici amb aigua. Fins que a l'alçada de l'Ermita de S. Quirze pren la decisió de tornar. Torno a baixar al camping de Riera de Merles per tornar per carretera, però al final torno pel bosc a l'alçada de l'Ermita de S. Joan (Heures). Arribo a Can Bassacs i justament quan compro les roses de rigor, comença a ploure, així que arribo al camping amb 61km i una mica moll.
Una mica trist no haver pogut acabar-la. Queda pendent. Total que tota la tarda del dissabte plovent a tot trad.

Diumenge, surto a les 7:00 del camping per fer la ruta de "l'horitzó", però a Can Bassacs em trobo amb un grupet del poble i m'apunto amb ells. Em porten a Casserres, i Navàs. Bon dia per pedalar. El sol i els núvols es barallen per dominar el dia. Esmorcar rapit i tornada seguint la ruta de les colònies amb algun corriol i pujadots extres "collita de la casa". Bona colla, tornarem a quedar, sens dubte. Total 54km.

Dilluns, després arribar del camping a les 1:00 de la matinada, a les 6:30 m'aixeco per quedar amb el grupet a les 7:00. Riki, Enrique, Jonatan & I. Ruta curta per Collserola per estar a casa a les 11:00 amb 56 km i uns 1450 dpa. per fer la mona.