dilluns, 26 d’octubre del 2009

Cursa Berga-Berga 2009



** Veure Diapositives ** ..... ** Ruta Publicada a Cicloide amb més dades **

Berga-Berga 26/10/2009 Una vegada mes ens ajuntem part de la colla a fer una pedalada,aquest cop la de la Berga-Berga. Tots puntuals ens reunim a la barrera,carreguem las bicis als cotxes i enfilem cap a Berga. Alla trobem uns amics de L’Uri que han pujat expresament a fer la cursa, (tambe ho fa el Salva). Després de menjar una mica de coca i birlar-li a la organitzacio un grapat de xocolatinas pels nens, (aixo es cosa d’en Joan i el Nico), començem la cursa. Com una bala i com si hi hagues foc,encapsala la cursa el Nico,L’Uri i algun amiguet més, mentres que la resta ens anem incorporant tranquilament. Despres de fer una mica de retenció (algun inútil que no volia embrutar la bici en un rierol que es tenia que travesar) continua la marxa fins arribar al primer avituallament. Aqui es on es dicideix la curta o la llarga, evidentment els més abuserats han tirat cap a la llarga mentres que els mes previnguts cap a la curta. Fem un bon troç de la Sant Quintín i arribada a Berga. Recullida de regals, rentada de la bici i esmorçaar. Un dia perfecte i divertit !!. Ara a per la Berga-Santpedor. Salut companys!!!!!!!!!!!!!
(Crónica de Joan)

Com ampliació de la crònica de Joan. Amb tanta gent a la sortida, l'anar en grup es fa difícil. Amb l'intenció de fer la llarga (57 km) i que els companys no hagin d'esperar-me/-nos molt per baixar al Camping, jo, i crec que l'Uri, posem un alt ritme. Cap al kilòmetre 22, em trobo amb l'Uri, que s'havia esperat a un amic seu. A partir d'aquest moment el ritme és endiablat!!! A les baixades l'Uri és intractable, sort que a les pujades li puc agafar. Als avituallaments sortim junts i és un alternança continua entre els dos.
L’anècdota: el porc senglar (jabalí) IMPRESSIONANT que va sortir corrent i va creuar la cursa, tot donan-li un cop a la roda de darrera del biker que anava davant meu. Al cap de 15 segons un caçador el va disparar sense èxit. És un dels riscos que té aquest esport durant l'època de cacera.
(Crónica de Niko)

CLASSIFICACIONS

.