dilluns, 28 de desembre del 2009

El rey de los huevos fritos y sus “pequeños” amiguetes…

DSC00348

 

Para bajar [si si “bajar”…] los turrones nada mejor que subir  Begues para almorzar dos huevos fritos con panceta, feliz navidad a todos los Girobikes y nos vemos el 31-12-09.

dilluns, 21 de desembre del 2009

BUFF EPIC RUN

100_1598

Matí d´esport i festa a la muntanya de Montjuic i rodalies del castell. Matí molt fred que va aplegar a prop de 1500 valents i valentes, preparats que afrontar la ja mítica BUFF EPIC RUN, o la també anomenada cursa d´obstacles del castell de Montjuic, proba la qual consta d´un recorregut de 10 kms. i obstacles per fer-ho més divertit. Els quatre atrevits van ser el FLETXA, JORDI, MANUEL I XAVI, tots companys de feina els quals teniem ganes de passar un matí diferent de les ja conegudes pedalades i curses populars. Bé aqui teniu unes quantes fotos per veure el que ens va preparar el matí , i així us animeu per l´any vinent. UNA ABRAÇADA FORTA I BON NADAL A TOTS I TOTES .

Crónica de FLETXA.

divendres, 18 de desembre del 2009

Fa un any 1: Camping 7/12/2008

**Clicar a la foto per veure galeria**

5 Pansesbikers, o pansitos (dicese de comedores de "panses" sobre dues rodes) queden com sempre per fer la Portella i la Quar.

Despres dels canvis alimentaris de la penya, el webmaster a decidit una adaptació del nom d'aquest blog. Ja no son les "blanques i negres" (botiferres eh!!!!), ni les barrites, ara la moda son .... LES PANSES !!!!! aixó si, de la varietat moscatell i molt important: Sense pepites.

La resta de "pansitos" malalts, de viatge o sense bici.

Propera setmana: Si la previsió meteorològica acompanya, farem
aquesta ruta. Poden sortir desde Coll de Bena o desde Saldes. Com sempre a la barrera a les 8:00 per carregar cotxes i començar a pedalar entre les 8:30- 8:45

Us recordeu.... Encara no teniem clar el nom del grup "Pansitos" "Panse bikers",... Fa temps que no mengen panses junts.... Joan: Encara està pendent la "ruta" ;)
Niko.

.

dijous, 17 de desembre del 2009

La parelleta.

07122009(004)

Sortida del dia 7-12-2009:

Segurament l’ultima d’aquest any , pero en copanyia de la senyora . Sortida del camping allá les 9:00 del mati pero sense cap tipus de pressa.L’objectiu era fer un petit paseig pero com podeu comprobar acabarem al llac de Greuges a fer una barreta i cap al camping !!!!!!! . Salutacions a tots aquells que veieu el blog i desitjar-vos un BON NADAL I MILLOR ANY NOU .

(Crónica de Joan-Petit)

Joan: Els Reis et potaran un tandem!!! ;)

dilluns, 14 de desembre del 2009

El loco de Sant Boi

DSC00334

No se porque extraña razón todas las ermitas están en alto, muy en alto, para llegar a ellas hay que escalar mucho pero vale la pena, ayer fuimos parte de los Tankes Bikers ( la otra parte estaba en Andorra) a la ermita de San Ramón en Sant Boi, subidón parecido a la Figarasa (las antenas) , después una bajada increíble y para Begues, aunque parezca mentira no almorzamos ni barrita ni huevos fritos eso si hacia un frío del carajo y preferimos marchar rápido para casa ducha calentita y sofá.

Saludo a todos los girobikes y hasta fin de año.  (Crónica del P.A.)

divendres, 11 de desembre del 2009

El Fletxa, l’Inmaculada i uns companys..

100_1393 Quedada anual de germanor amb els companys de feina que es volien animar a passar un matí d´esport i désmorzar. De tants com erem al final només vam quedar cinq  companys, i el fill d´un d´ells que apunta a ser un machine, els altres van anar caient segons s´apropaba el dia. Sortida de Sant Feliu de Llobregat amb direcció a la masia de can Portell a Santa Creu . La ruta va ser per pista ample i ciclable, l´autopista que aqui li diuen, amb arrivada a la butifarra de rigor i després baixada cap a Molins de Rei en direccio cap a Sant Feliu. l ´important no van ser els kms, si no la companyia i el passar el matí amb la bici i la natura . El total van ser 30 kms. Salutacions a tots de FLETXA.

dijous, 10 de desembre del 2009

6/12/2009 San Nicolas

DSC00322 Otoño

Ya se sabe que en Otoño caen las hojas de los árboles y los campos se tiñen de inmensos colores ( joder que poético ), nada que un domingo más nos fuimos L’Avi y yo a la Roda para no perder la antigüedad, nos encontramos unos cachorros de perro muy graciosos, daban ganas de llevarselos, pero luego se hacen grandes y …  (Crónica del P.A.)