dilluns, 26 d’octubre del 2009

Cursa Berga-Berga 2009



** Veure Diapositives ** ..... ** Ruta Publicada a Cicloide amb més dades **

Berga-Berga 26/10/2009 Una vegada mes ens ajuntem part de la colla a fer una pedalada,aquest cop la de la Berga-Berga. Tots puntuals ens reunim a la barrera,carreguem las bicis als cotxes i enfilem cap a Berga. Alla trobem uns amics de L’Uri que han pujat expresament a fer la cursa, (tambe ho fa el Salva). Després de menjar una mica de coca i birlar-li a la organitzacio un grapat de xocolatinas pels nens, (aixo es cosa d’en Joan i el Nico), començem la cursa. Com una bala i com si hi hagues foc,encapsala la cursa el Nico,L’Uri i algun amiguet més, mentres que la resta ens anem incorporant tranquilament. Despres de fer una mica de retenció (algun inútil que no volia embrutar la bici en un rierol que es tenia que travesar) continua la marxa fins arribar al primer avituallament. Aqui es on es dicideix la curta o la llarga, evidentment els més abuserats han tirat cap a la llarga mentres que els mes previnguts cap a la curta. Fem un bon troç de la Sant Quintín i arribada a Berga. Recullida de regals, rentada de la bici i esmorçaar. Un dia perfecte i divertit !!. Ara a per la Berga-Santpedor. Salut companys!!!!!!!!!!!!!
(Crónica de Joan)

Com ampliació de la crònica de Joan. Amb tanta gent a la sortida, l'anar en grup es fa difícil. Amb l'intenció de fer la llarga (57 km) i que els companys no hagin d'esperar-me/-nos molt per baixar al Camping, jo, i crec que l'Uri, posem un alt ritme. Cap al kilòmetre 22, em trobo amb l'Uri, que s'havia esperat a un amic seu. A partir d'aquest moment el ritme és endiablat!!! A les baixades l'Uri és intractable, sort que a les pujades li puc agafar. Als avituallaments sortim junts i és un alternança continua entre els dos.
L’anècdota: el porc senglar (jabalí) IMPRESSIONANT que va sortir corrent i va creuar la cursa, tot donan-li un cop a la roda de darrera del biker que anava davant meu. Al cap de 15 segons un caçador el va disparar sense èxit. És un dels riscos que té aquest esport durant l'època de cacera.
(Crónica de Niko)

CLASSIFICACIONS

.

dilluns, 19 d’octubre del 2009

Camping - Can Marçal - Camping



** Veure Diapositives ** ..... ** Ruta Publicada a Cicloide amb més dades **

Can Marçal 18-10-2009 El dia es desperta a les 7:30. Vestir-se, cuina, revisió bici, bany, barrera. 10 bikers del camping i el Pere (que va venir expressament) pelats de fred enfilen la baixada (encara més fred i jo de pantalo curt, grrr....) fins a Can Marçal. En arribar el aire que es respira és el preludi d'un fantastic dia de BTT. 300 participants, quines bicis, quins bikers, quines ties (bikers eh...!). L'Uri i jo, Niko, fent el RAID (paraules majúscules) de 50km. Les primers pujades, agafen fred a més d'un, i fan que el bloc s'estiri molt. De segida el desviament de la curta. El grup esdevé més petit i sense aclomeracions. Fent unes ràpides trialeres de pujada i de baixada. Divertit!!!. En el primer avituallament, hi ha el desviament del raid i de la mitjana. Ens troben l'Uri i jo, i a partir d'aquí ens anem alternant però coincidint. Forta pujada i despres baixades per single-traks, amb algun salt que fa por (fins i tot desmuntat fa por baixar-lo). Alternant trams de pista però sense abusar. Ruta dura però molt maca i variada.
En arribar, toallola, buti, embotit, cerveseta i pujadeta al camping. 67km totals i més de 1700 dpa.

Segons les classificacions l'Uri fa el 70 lloc i Nikolas el 67 del Raid, encara que es millor no parlar de temps... jeje. Classificacions Oficials raid No hi ha classificació de la resta de curses.


Feu comentaris els que vau fer la ruta curta i mitjana.

.

dimarts, 13 d’octubre del 2009

Cap setmana Hispanitat, camping



** Veure Diapositives **

Camping 11/10/2009: Domingo 11-10-2009, a las 8:45 salida para ir calentando motores de cara a la semana que viene (pedalada de Cal Marçal). Joan, Josep i Carme decidimos ir a hacer la ruta de Obiols para que los músculos no estén agarrotados en Cal Marçal. Salimos con un poco de fresco y el día nublado pero mientras va amaneciendo se va arreglando. Llegamos después de 3’45 horas de pedal y con barrita con los deberes hechos y mas contentos que unas pascuas con un total de 32 Kms. Ya nos vemos el domingo que viene!!!!!!!!! . Saludos a todos los bikers !!!!!!!!. (Crónica Joan Petit)

7:15 sona despertador (una putada desprès d'anar-se al llit a les 1:30am). Toca pedalada fixe al calendari: Sant Feliu Sasserra (Lluçanes). Aquest any m'acompanya el Rafa. Quedem a les 7:45 per pujar bicis al cotxe. A les 8:30 al poble. Fem inscripció i menjen coca, xocolata i cafe/carajillo. Ruta de 37 km, tècnicament fàcil, per pistes, amb alguna "pujadeta", amb 115 participants (en familia). Acabem a les 12:00 +/- i fent el protocol standard: Recollir samarreta, buti (jo entrepà de pernil), cerveseta, vi, pastetes, i carajillo "al justo"; el Rafa amplia i fa un "purito". Arribem camping a les 13:30 +/- (Crónica de Niko)

.

diumenge, 4 d’octubre del 2009

Camping - Antenes



** Diapositives **

Camping 04-10-2009: Crónica: 8.30 h. a la barrera, coincidim Puto Amo, Avi, Josep-Cañi, Luis i Nikolas. Puto Amo i Avi van a fer una volta per Casserres i a esmorçar a "Ca la Manoli". Josep, Luis i Niko van a les antenes de la Figarassa (Niko no havia pujat mai). Bones vistes, bona temperatura i fins i tot el Niko va trobar pujant 4 palometes (bolets), barreta i baixada ràpida per no gastar el "bono-bici" del Niko amb la seva "marida" (ja al limit despres d'anar dissabte a buscar bolets). Total 52km.

.